Fundaţia SCHEHERAZADE angajeaza 2 asistenţi sociali

în cadrul proiectului:

Un drum în viaţă: Bucşani – între Bucureşti şi Europa! – Servicii sociale pentru copii şi tineri din mediul rural din judeţul Giurgiu” ce se desfăşoară în perioada: 20.062014 – 30.04.2016. Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

FUNDAŢIA SCHEHERAZADE cu sediul In Bucureşti, str. Roma nr. 38, demisol, sector 1 Bucureşti, angajează până la data încheierii proiectului 2 asistenti sociali. Persoanele vor fi angajate cu contract de muncă cu normă intreaga.

Experienţa necesară: experienta in elaborarea de anchete sociale la nivel de comuna; in oferirea de servicii catre comunitate mai ales pentru grupurile defavorizate, in administrarea de activitati directe cu beneficiarii, in functie de categorii de varsta si necesitati.

Sarcini: stabilesc situatia sociala generala a persoanelor in dificultate din comuna, refera cazurile complexe spre alti specialisti, se implica in elaborarea anchetelor sociale in comuna, ofera servicii sociale beneficiarilor conform planului si programului agreat pe categorii de varsta si conform planului de activitati al Centrului social. Mobilizeaza comunitatea si stabileste parteneriate pentru solutionarea problemei beneficiarilor. Colaboreaza cu ceilalti membri ai echipei interdisciplinare, se implica in elaborarea ghidului de servicii.

Vor fi selectate cu precădere persoanele cu activitate anterioară în comuna Bucşani.

Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul prin email la: mariana.nitelea@fundatiascheherazade.ro pana la data de 01.08.2014

Detalii la telefon: 021 231 2829.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială

a granturilor SEE 2009 – 2014

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Fundaţia SCHEHERAZADE angajeaza 2 asistenţi sociali