Trecand prin spitalele din Romania nu ne putem reprima sentimentul de tristete pentru conditiile precare si, mai mult, atunci cand este vorba de un spital pentru copii tristetea devine coplesitoare. Institutiile sanitare se confrunta in continuare cu problema bugetelor care nu sunt niciodata satisfacatoare pentru necesitatile elementare ale unei institutii sanitare.

Atunci cand copiii nostri sufera, o intreaga societate sufera alaturi de ei, iar viitorul nostru pare innegurat. Atunci cand privim ochii tristi ai unui copil este cea mai dureroasa traire pentru noi care suntem fie parinti, fie copiii cuiva. Este devastator ca frumusetea si candoarea anilor copilariei sa fie umbrite de suferinta, de boala si chiar si atunci cand un copil este suferind nu trebuie ca aceasta suferinta sa ii fie amplificata de un mediu ostil ramanand cu amintiri urate pentru tot restul vietii.

Vrem sa le oferim acestor copii bolnavi macar confortul si siguranta ca se afla intr-un mediu curat si prietenos unde sunt bine ingrijiti si ocrotiti. Intentionam sa investim intreaga noastra energie in atingerea acestui scop.

Sa la oferim o viata mai placuta!