Renovarea Centrului Pinocchio al Sectorului 1 din Bucuresti. Gala Scheherazade – Teledon

Fundatia Scheherazade a renovat complet una din sectiile Centrului de Plasamanet Pinocchio al Sectorului 1 din Bucuresti, care ofera o casa copiilor fara adapost care ajung aici din intreaga tara. Banii pentru aceasta cauza au fost colectati cu ajutorul unui Teledon organizat impreuna cu Realitatea TV in 2009.

Citiți mai mult…


Concursul Rio+20 Global Youth Music – ROMANIA

Rio+20 Global Youth Music Contest este o competitie globala, care se adresează tinerilor si este organizat de catre International Association for the Advancement of Innovative Approaches to Global Challenges (IAAI), în colaborare cu o largă retea de parteneri si organizatii de tineret, în perspectiva celei de-a 20-a aniversări a Conferintei ONU pe Dezvoltare Durabilă, conferintă ce se va desfăsura in Brazilia în iunie 2012.

Citiți mai mult…


Academia Real Madrid

Fundatia Scheherazade a inceput in primavara anului 2012 sa dezvolte proiectul intitulat Academia Real Madrid. Ca si parteneri in cadrul acestui proiect Fundatia Scheherazade are alaturi Fundatia Real Madrid din Spania si Administratia Nationala a Penitenciarelor din Romania.

Citiți mai mult…


Clasic e Fantastic

Fundaţia Scheherazade a fost partener la lansarea Programului de educaţie muzicală “Clasic e Fantastic” alaturi de Filarmonicia George Enescu şi Orchestra Filarmonicii George Enescu, Rotary Triumph & Rotary Atheneum, Savanna, RBS România, Rosegur, Cellini, Fundaţia Principesa Margareta a României, Fundaţia Michael Schmidt, Rin Grand Hotel, Intuitex, CNA, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, Momentum, DMI PR, People PR, Domeniile Ştirbei, Apa Perena, Heidi, Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti, FDSC, JCI, Fundaţia Culturală Delta, Grano, Trilogy Film, Animotion, Clubul pentru România.

Citiți mai mult…


Gala Scheherazade 29 mai 2014, în beneficiul Federației Române de Scrimă

Fundația Scheherazade, în parteneriat cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Institutul Diplomatic și Federația Română de Scrimă, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe, a organizat pe 29 mai la Palatul Parlamentului, Gala de caritate Scheherazade 2014, pentru sprijinirea scrimerilor români și a copiilor care doresc să practice scrima.

Citiți mai mult…