Pe data de 22 Noiembrie 2007 la sala Unirii din Palatul Parlamentului a avut loc gala de caritate cu scopul de a aduna fondurile necesare continuarii lucrarilor de renovare a Spitalului Marie Curie.

Gala de Caritate Marie Curie este primul eveniment de fund-raising din cadrul campaniei, si se bucura de sustinerea echipei italiene de formula 3, Scuderia Playteam, si a Fundatiei „Copii Sanatosi – Copiii conteaza pe noi”. Mihaela Radulescu a fost gazda serii la acest eveniment umanitar, la care participanţii au avut ocazia unică de a achiziţiona piese celebre donate de echipa Scuderia, câştigătoarea Campionatului Mondial FIA GT desfăşurat în luna mai 2007 la Bucureşti. Căşti, salopete, mănuşi şi piese ale maşinii Maserati MC12 vor fi licitate pentru a strânge fondurile necesare continuării lucrarilor de renovare de la Spitalul Marie Curie.

Acesta este cel mai mare proiect de renovare a unui spital din Romania. Initiat in iunie 2007 cu ajutorul companiei Colgate-Palmolive care a donat 100,000 de euro pentru inceperea lucrarilor, proiectul a fost sustinut si de alte companii din Romania, printre care Petrom, Romstal si Philips, LG si Arctic, in beneficiul celor 50.000 de copii din toata tara, care trec anual pragul spitalului Marie Curie

„Rata de raspuns in aceasta campanie umanitara a fost una foarte buna” afirma initiatorul acestui proiect, Wajiha Haris, Presedintele Fundatiei Scheherazade. „Spre suprinderea mea, pana in acest moment, toate companiile contactate au raspuns pozitiv, ceea ce demonstreaza impactul pe care acest proiect il are in societatea romaneasca ”.

Apăsați aici pentru a citi comunicatul de presă.