Data: 19.08.2014

Fundaţia SCHEHERAZADE angajează personal

în cadrul proiectului:
“Un drum în viaţă: Bucşani – între Bucureşti şi Europa! – Servicii sociale pentru copii şi tineri din mediul rural din judeţul Giurgiu” ce se desfăşoară în perioada:
20.062014 – 30.04.2016.
Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

FUNDAŢIA SCHEHERAZADE, cu sediul In Bucureşti, str. Roma nr. 38, demisol, sector 1 Bucureşti, angajează începând din august 2014 până la data încheierii proiectului:

1. Coordonator Centru Comunitar Social (sediu Bucsani): Persoana va fi angajată cu contract de muncă cu normă intreaga. Experienţa necesară: coordonare personal, activităţi şi servicii sociale in comunitate, coordonare activitati voluntari, experienţă in gestionarea unui buget. Educaţie: studii superioare in domeniul social sau alt domeniu relevant. Alături de activitatile de coordonare, persoana se va implica şi în activităţile de asistenţă socială ale Centrului.

2. Femeie serviciu: persoana va fi angajata cu contract de munca cu normă parţială. Va asigura menţinerea curăţeniei în Centru, colaborează cu echipa Centrului şi cu beneficiarii acestuia în cadrul activităţilor de igienă corporală şi alte activităţi.

3. Medic, de preferat medic de familie: va fi angajat cu contract de prestări servicii pentru o durată de 640 de ore, desfăşurate până la încheierea proiectului. Acesta va oferi consultaţii medicale gratuite pentru comunitatea Bucşani, educaţie pentru menţinerea sănătăţii şi va colabora cu membrii echipei Centrului pentru mobilizarea comunităţii.
Vor fi selectate cu precădere persoanele cu activitate anterioară în comuna Bucşani.

Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul prin email la: mariana.nitelea@fundatiascheherazade.ro pana la data de 25.08.2014.
Detalii la telefon: 021 231 2829.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială
a granturilor SEE 2009 – 2014
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org


www.fondong.fdsc.ro
www.eeagrants.org

Fundaţia SCHEHERAZADE angajează personal